Healing_Development_header.png

Advanced Online Excursion Workshop

Healing Development

Datum:   mei 2022                     
Duur:      za. en zo. 9.00  - ± 17.30 uur
Kosten:   € 295   AANMELDING vóór ?? € 245

Vanaf de bewustzijnstoestand in Focus 10 (mind awake & body asleep) bewegen we naar Focus 11; de staat waarin we meer controle uit leren oefenen op onze zintuigen en mentale vaardigheden.
Bob Monroe noemde dit pad het 'Focus 11 Access Channel' en beschouwde de hieraan verbonden oefeningen als zijn meest belangrijke bijdrage aan de menselijke ontwikkeling.

In de workshop maak je kennis met een reeks Human Plus® Function Commands; deze helpen je om ongewenste gewoontes en/of karaktertrekken onder controle te krijgen en te vervangen.
Hiervoor krijg je in Focus 12 nieuwe tools aangereikt om je energie opnieuw te richten en te verhogen om zo de kwaliteit van leven te verbeteren. Het openen van je hart is hierin een basisvoorwaarde om helingsprocessen te ondersteunen.

De workshop wordt online via Zoom gegeven en heeft een sterk interactief karakter. Naast de nodige uitleg krijg je de tijd om zelf de verworven inzichten toe te passen aan de hand van oefeningen en aangeleerde methodes. Daarbij versterkt de groepsinteractie het gebruik van de hemi-sync technologie waardoor het weekend weer een optimale ervaring wordt.

 

Voorkennis
Je hebt reeds de (Monroe Online) Excursion Workshop, Exploring Consciousness Workshop of de Gateway Voyage gevolgd.


Trainers:   Leidi Haaijer & Rolf Nuyts

Contact:   hemisyncnederland@gmail.com


Vul het bijgesloten formulier in.
Je ontvangt een bevestigingsmail van de trainer met de nodige gegevens om inschrijving, voorbereiding en betaling af te handelen.
Vergeet niet ook je telefoonnummer te vermelden.