Excursion Workshop

Kosten: € 295 p/p
Duur: 2-daags

Inbegrepen:
- cursusmateriaal/reader

- lunch, thee/koffie/sap en snacks

- certificaat

- waardebon (€ 200) voor toekomstige workshops

De Excursion Workshop is ontwikkeld om jou te helpen je meer bewust te worden van je Totale Zelf.
In deze workshop krijg je de kans om contact te maken met je (sluimerende) creatieve intelligentie en krijg je handvatten, 'tools', voor het oplossen van problemen, het bevorderen van diepe ontspanning en meditatie, het verminderen van stress en het verbeteren van je intuïtieve vermogens.

Je leert hoe je verschillende staten van bewustzijn kunt ervaren en vasthouden.
De Hemi-Sync audio- en groepsoefeningen zijn speciaal ontwikkeld om de beste resultaten te halen uit het ervaren van Focus 10 - de staat van 'Mind awake / Body asleep' (een alerte geest en een lichaam in diepe ontspanning) en Focus 12 - de staat van 'Expanded Awareness' (verruimd bewustzijn).
De term Focus levels werd door Robert Monroe bedacht om verschillende bewustzijnstoestanden die hij onderscheidde te benoemen. 

De Hemi-Sync signalen zorgen ervoor dat je hersenen beter en in coherentie werken.
Deze 'whole brain state' helpt je om eenvoudig en met scherpe focus verschillende staten zoals concentratie, slaap, meditatie en ons genezende vermogen te bereiken en vast te houden. Nadat je de technieken hebt geleerd kun je deze toestanden ook oproepen in je dagelijks leven zonder gebruik van Hemi-Sync.

Je luistert tijdens de workshop naar zo'n 5-6 tracks per dag. Met een koptelefoon op, zittend of
 liggend.Je ervaart de Focus 10 en Focus 12 staat en leert hoe je die zelf kunt bereiken. Vervolgens luister je ook naar tracks waarbij je in die staten leert hoe je kunt werken met je eigen gezondheid, probleemoplossing, het loslaten van oude beperkende patronen, het verkrijgen van inspiratie en inzichten en communicatie met je Totale Zelf via vraag en antwoord. De meeste tracks bevatten verbale begeleiding. Er zijn gerichte oefeningen maar er is ook ruimte om zelf op onderzoek uit te gaan (Free Flow). En er zijn tracks waar Hemi-Sync gecombineerd wordt met muziek (Metamusic ).

Een bekend verhaal binnen het instituut gaat over een groep boeddhistische monniken die bij het Monroe Instituut op bezoek kwam om Hemi-Sync te proberen. Nadat zij geluisterd hadden waren ze vol verbazing: "Deze audio tracks brengen mensen binnen 15 minuten naar een meditatieve staat waar wij jaren voor hebben gemediteerd!"

Dit tweedaagse avontuur geeft je de mogelijkheid om een nieuw gevoel van zekerheid en richting te ontdekken in je leven en om te leren hoe je je talenten en mogelijkheden ten volle kunt benutten.
Je ervaart dit in een comfortabele omgeving luisterend naar Hemi-Sync audio oefeningen, samen met uitgebreide uitleg en een prettige open groepsinteractie.

Een overview van de Excursion Workshop:

 • Ervaar snel en eenvoudig diepe meditatie luisterend naar de Hemi-Sync audio technologie
   

 • Ervaar en verken je Totale Zelf - leer waar te nemen voorbij de 5 fysieke zintuigen

 

 • Vergroot je waarneming van en controle over je Energie Lichaam en oefen het waarnemen van het energie veld van iemand anders
   

 • Laat zelf opgelegde grenzen los die voortkomen uit angst en negatieve emoties

 

 • Open contact met je eigen innerlijke wijsheid

 • Leer beter te slapen, stress te verminderen en diep te ontspannen

 

 • Maak contact met je eigen vermogen om je creativiteit te bevorderen en problemen beter op te lossen


Het komt vaak voor dat deelnemers belangrijke persoonlijke inzichten verkrijgen tijdens de Excursion Workshop.


 

free-meditation-yt.jpg

TESTIMONIALS

Tijdens de oefeningen heb ik zelf mogen ervaren dat er meer is dan alleen de materiële wereld.

Dit heeft me het besef en de kracht gegeven om zowel op persoonlijk als professioneel vlak eenaantal ingrijpende beslissingen en veranderingen door te voeren."


A.V., Kontich - deelneemster Excursion Workshop

“Veel geleerd, een goede opzet, met een fijne groep en goede begeleiding"


B.J., Zutphen - deelnemer Excursion Workshop

“ De laatste 20 jaar heb ik zowel relationeel als professioneel een turbulente tijd gekend. Hoewel ik er niet direct in geloofde, heeft deze workshop me rust gebracht en de tools aangereikt om deze(innerlijke) rust te bestendigen. Dit had ik nooit verwacht."


H.S., Vlissingen - deelnemer Excursion Workshop

© Monroe Institute België Nederland