IMG_20200803_173105_edited.jpg

Online Local Chapter - informatie & kennisdeling

Onderwerp: Slapen & (Lucide) Dromen

Datum:   24 juni - online     

Duur:      19.30 - 21.00u
Kosten:   gratis
 

Initiator:   Annemarie Raaijmakers

Contact:  annemarie@nchaaren.nl 


Onderwerp:
Het Monroe Institute heeft in de loop der jaren veel aandacht besteed aan slapen en dromen.
Er zijn Hemi-Sync titels ontwikkeld, die je helpen om beter en dieper te slapen. Of om een duidelijker contact te maken met je grotere zelf tijdens je slaap. Ook zijn er meerdere tracks ontwikkeld om je dromen beter te onthouden & te programmeren en om te leren lucide dromen (tijdens je droom wakker worden en beseffen dat je droomt). Er is zelf een 5-daags programma dat geheel in het teken staat van Lucide Dromen.
Deze avond geeft je een overzicht van wat het Monroe Instituut je kan bieden op dit gebied. Ook luisteren we naar een audio track, die bij het onderwerp aansluit.


Monroe Institute’s Local Chapters worden met enige regelmaat globaal verspreid georganiseerd.
Enthousiaste vrijwilligers vervullen hierin een sleutelrol; er wordt informatie verspreid over de hemi-sync technologie aan iedereen die er maar wat over wil weten, zowel aan diegenen voor wie hemi-sync nog volledig onbekend is als aan TMI-gecertificeerde trainers of diegenen die al allerlei programma's gevolgd hebben.
Deze avonden met een specifiek thema vormen een consistente ondersteuning in bewustzijnsonderzoek, gebaseerd en gericht op het delen van ervaringen.

De avonden worden online via Zoom verzorgd en zijn gratis. Aanmelding is nodig om de Zoom-link toegestuurd te krijgen (max. 1 dag van te voren).

Behoefte om een specifiek onderwerp besproken te hebben, laat dit ons gerust weten.


Vul het formulier hiernaast in en vermeld eventuele vragen die hier betrekking op hebben.

© Monroe Institute België Nederland