Monroe Online Excursion Workshop

Datum: 11 & 12 december 2021 van 9.00 - ±17.30 uur
 

Online workshop via Zoom.

In deze workshop, die je volledig thuis vanuit je luie stoel kunt volgen, word je langs verschillende bewustzijnstoestanden geleid en leer je deze toepassen in je dagelijkse leven.

Je ervaart hoe je je optimaal kunt ontspannen en je energie op peil te houden, goed voor de algehele conditie en het immuniteitssysteem.


Kosten online deelname:  € 295, schrijf je je vóór 15 nov in dan betaal je slechts € 245.
Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat & waardebon t.w.v.

$ 200 voor toekomstige workshops.

Trainers: Leidi Haaijer

Contact: hemisyncnederland@gmail.com

Vul het formulier hiernaast in om je aan te melden.
Je ontvangt een bevestigingsmail van de trainers met verdere informatie over betaling en verdere voorbereiding.
 

Meer over de Monroe Online Excursion Workshop (MOEW)

De Monroe Online Excursion Workshop is speciaal ontwikkeld om meer van je Totale Zelf met aanwezige vaardigheden te ontdekken en toe te passen, zoals contact maken met je creatieve intelligentie, manieren om problemen op te lossen, het bevorderen van diepe ontspanning en meditatie, het verminderen van stress, het verbeteren van je intuïtieve vermogens, etc.

De Hemi-Sync signalen zorgen ervoor dat je hersenen meer coherent samenwerken en middels verschillende oefeningen leer je hoe je verschillende staten van bewustzijn herkent, ervaart en kunt vasthouden; zoals bijv. de toestand van 'Mind awake / Body asleep' (een alerte geest in een diep ontspannen lichaam) oftewel 'Focus 10', en 'Focus 12', de toestand van een verruimd bewustzijn.
Robert Monroe bedacht de term Focus levels om verschillende bewustzijnstoestanden die hij onderscheidde te benoemen.

Je luistert via een koptelefoon naar zo'n 5-6 tracks per dag, zittend of liggend. De meeste tracks bevatten verbale begeleiding met een gerichte oefening, maar er is ook ruimte om zelf op onderzoek uit te gaan. Ook maak je kennis met Metamusic; muziek met hemi-sync signalen.


Het komt vaak voor dat deelnemers belangrijke persoonlijke inzichten ervaren tijdens het weekend.