Slider2_0-1135.png

Monroe Sound Science

Sinds 2021 hanteert het Monroe Institute het begrip Monroe Sound Science.

Naast de bekende technologie Hemi-Sync zijn er nieuwe technieken ontwikkeld en naar verwachting zullen er in de toekomst ook nog meer technieken bijkomen.


De programma's die wij in België en Nederland aanbieden bevatten hoofdzakelijk de Hemi-Sync technologie. 
Uitgebreide informatie over Hemi-Sync vind je op deze pagina.

Over Monroe Sound Science:
(vertaald van de Amerikaanse website van TMI)

Met Monroe Sound Science wordt het gehele gepatenteerde scala aan geluidstechnologieën bedoeld.
Monroe Sound Science, dat de originele technologie die ontwikkeld is door Robert A. Monroe bevat, heeft zich de afgelopen 50 jaar ontwikkeld door research, gebruik makend van de laatste ontwikkelingen op het gebied van geluidstechnologie.

Monroe Sound Science is een combinatie van geluidstechnieken die werken met o.a. binaural beats, frequenties, amplitudes en fasemodulatie. 

Bob Monroe was een innovator, en het Monroe Instituut wil zijn nalatenschap voortzetten onder de noemer Monroe Sound Science.
Research en ervaringsgericht gebruik staan hierbij voorop.

Het Monroe Institute is ook een samenwerkingsverband aangegaan met de Universiteit van Virginia (Department of Perceptual Studies), waar studies gedaan worden naar de effecten van Monroe Sound Science.
Hieronder valt ook de studie naar synchrone gamma frequenties die een brug zouden kunnen gaan vormen van onderbewuste naar 'super'bewuste staten.
(subconscious - superconscious states)

Terwijl deze research zich voortzet, zal de ondersteuning die Monroe Sound Science biedt aan het bestuderen en ervaren van verruimde bewustzijnsstaten blijven groeien.


 

 

free-meditation-yt.jpg