Programma's - Waar begin ik?

2-daagse Programma's

MONROE ONLINE EXCURSION WORKSHOP (MOEW)
 

Dit 2-daagse intensieve programma is een uitstekende manier om Hemi-Sync te ervaren als voorbereiding op het 5-daagse programma.
Gedurende 2 dagen luister je in een groep online naar een reeks oefeningen, zodat je volledig uitgebalanceerd kunt oefenen en werken met hemi-sync.
Ervaringen op het gebied van gezondheid, zelf-ontwikkelinge,n persoonlijke groei etc. kunnen in de groep gedeeld worden. Je word je veel meer bewust van verschillende bewustzijnstoestanden en leert je volledig te ontspannen.
Workshop deelnemers ontvangen een kortingscoupon voor vervolgprogramma's.

EXPLORING CONSCIOUSNESS WORKSHOP
 

Dit 2-daagse intensieve programma is een uitstekende manier om Hemi-Sync te ervaren zonder direct een 5-daags programma te volgen.
In 2 dagen luister je naar uitgebalanceerde oefeningen/tracks en wordt er veel informatie en ervaringen met de groep gedeeld.
De verschillende oefeningen laten je ervaren wat Hemi-Sync voor je kan betekenen op het gebied van je algehele gezondheid, zelf-ontwikkeling en het bereiken van diepere bewustzijnsveranderende staten.
Workshop deelnemers ontvangen een kortingscoupon voor vervolgprogramma's.

free-meditation-yt.jpg
5-daagse Programma's

GATEWAY VOYAGE

Het eerste originele programma van Het Monroe Instituut. Gecreëerd door Robert Monroe zelf en sinds begin jaren '70 al door duizenden mensen gevolgd.
Dit programma is opgezet om de basis technieken en principes voor mentale, emotionele en spirituele groei te leren.

Hoewel het een meerwaarde kan hebben om de Exploring Consciousness Workshop gedaan te hebben, is dit geen vereiste om de Gateway Voyage te kunnen volgen. 

 

LIFELINE
 

In Lifeline ervaar je bewustzijnstoestanden die anders zijn dan die in het Gateway Voyage programma. Dienstbaarheid, zowel naar personen uit onze eigen fysieke wereld 'Hier' als zij die hun transitie reeds gemaakt hebben staat centraal. Tijdens dit programma onderzoek je ook je eigen overtuigingen (beliefs) en verken je samen met de andere deelnemers de mogelijkheden van genezing 'energy-healing' door bewuste intentie.
Om aan Lifeline te kunnen deelnemen moet je het Gateway Voyage programma gevolgd hebben.

Het volledige overzicht van alle internationale programma's op de website van het Monroe Institute vind je hier.