top of page

Exploring Consciousness Workshop

Duur: 2-daags

Inbegrepen:
- cursusmateriaal/reader

- lunch, thee / koffie / frisdrank en snacks

- certificaat

- waardebon (€ 200) voor toekomstige workshops
 

Omschrijving:
Tijdens de Exploring Consciousness workshop maak je twee dagen lang uitgebreid kennis met Hemi-Sync, de oorspronkelijke audio-technologie van het Monroe Institute en onderdeel van de doorontwikkelde Monroe Sound Science

Deze technologie zorgt ervoor dat je sneller ontspannen meditatieve staten bereikt waar je vervolgens ook langer kunt blijven. 
Deze workshop biedt deelnemers de mogelijkheid tot bewustzijns onderzoek en persoonlijke groei en transformatie.

Je luistert tijdens de workshop naar zo'n 4-5 tracks per dag.

Met een koptelefoon op, zittend of liggend. Luisterend naar de tracks leer je hoe Hemi-Sync werkt en wat het voor je kan betekenen op het gebied van je algehele gezondheid, zelf-ontwikkeling en het bereiken van diepere bewustzijnsveranderende staten.
De meeste tracks bevatten verbale begeleiding. Er zijn gerichte oefeningen maar er is ook ruimte om zelf op onderzoek uit te gaan (Free Flow). En er zijn tracks waar Hemi-Sync gecombineerd wordt met muziek, Metamusic genoemd.

Alle tracks worden vooraf ingeleid en er is ruimte om ervaringen met elkaar te delen in een prettige groepsinteractie.

Nadat je de verschillende meditatieve staten hebt ervaren kun je deze ook oproepen in je dagelijks leven zonder gebruik van Hemi-Sync.

Een bekend verhaal binnen het instituut gaat over een groep boeddhistische monniken die bij het Monroe Instituut op bezoek kwam om Hemi-Sync te proberen. Nadat zij geluisterd hadden waren ze vol verbazing: "Deze audio tracks brengen mensen binnen 15 minuten naar een meditatieve staat waar wij jaren voor hebben gemediteerd!"

Ervaringen verschillen per deelnemer maar mensen geven over het algemeen aan te ervaren:
Een diepe staat van ontspanning, minder stress, verbeterde slaap, verruimd bewustzijn, inzichten aangaande 'issues' in hun leven, toegang tot innerlijke begeleiding/'guidance', verbeterde meditatie, mentale rust en helderheid, meer energie voor het dagelijks leven, effectievere probleem oplossing, fysieke en emotionele 'healing', het loslaten van angsten en beperkende overtuigingen, verbeterde concentratie voor werk en studie, grotere synchroniciteit in het dagelijks leven, meer kennis over hun Totale Zelf.

TESTIMONIALS

Tijdens de oefeningen heb ik zelf mogen ervaren dat er meer is dan alleen de materiële wereld.

Dit heeft me het besef en de kracht gegeven om zowel op persoonlijk als professioneel vlak eenaantal ingrijpende beslissingen en veranderingen door te voeren."


A.V., Kontich - deelneemster Excursion Workshop

“Veel geleerd, een goede opzet, met een fijne groep en goede begeleiding"


B.J., Zutphen - deelnemer Excursion Workshop

“ De laatste 20 jaar heb ik zowel relationeel als professioneel een turbulente tijd gekend. Hoewel ik er niet direct in geloofde, heeft deze workshop me rust gebracht en de tools aangereikt om deze(innerlijke) rust te bestendigen. Dit had ik nooit verwacht."


H.S., Vlissingen - deelnemer Excursion Workshop

bottom of page