top of page

Waar begin ik?

Monroe Community Meeting laatste dinsdagavond/maand - Online

Op initiatief van een vrijwilliger worden er online avonden georganiseerd waar iedereen, van Monroe Instituut-gecertificeerd trainer tot nieuwkomer, welkom is.
Je kunt hier kennis maken met de audiotechnologie; er komen uiteenlopende thema's aan bod op het gebied van bewustzijn en op basis van het beluisteren van specifiek geluidsmateriaal wordt er van gedachten gewisseld.

Introductieworkshop   met enige regelmaat - Op locatie

Je krijgt meer informatie over de Monroe Sound Science technologie, Robert Monroe en het Monroe Instituut. Daarnaast luister je tijdens de workshop naar één of meerdere oefeningen en is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

Awakening   2 dagdelen workshop - Online en Op locatie

Je leert en ervaart hoe de audiotechnologie invloed heeft op je bewustzijn en hoe je de verschillende eigenschappen in kunt zetten. Je werkt met zelf aangeschaft geluidsmateriaal.  
Effecten zoals direct contact met je innerlijke rust, het (her)ontdekken van je eigen kracht of juist meer focus wordt ervaren door deelnemers die deze workshop volgen. De stem begeleide oefeningen dragen bij aan meer balans in tijden van onzekerheid en grote dynamiek.

Monroe Online Excursion Workshop  2 daagse workshop - Online
 

Dit 2-daagse intensieve programma is een uitstekende manier om Hemi-Sync te ervaren als voorbereiding op het 6-daagse programma De Gateway Voyage.
Dit programma is de online variant van de Exploring Consciousness Workshop.
Gedurende 2 dagen luister je in een groep online naar op elkaar afgestemde oefeningen/tracks en leer je te werken met hemi-sync.
De variatie aan oefeningen laten je ervaren wat de audiotechnologie voor je kan betekenen op het gebied van gezondheid, zelfontwikkeling en bewustzijnsgroei. Verrijkt in de groepsdynamiek en meer gewaar van de verschillende bewustzijnstoestanden leer je deze ook gericht toe te passen.
Workshop deelnemers ontvangen een kortingscoupon  voor vervolgprogramma's.

Exploring Consciousness  2 daagse workshop - Op locatie
 

Dit 2-daagse intensieve programma is een uitstekende manier om Hemi-Sync te ervaren zonder direct een 6-daags programma te volgen.
Gedurende 2 dagen luister je naar uitgebalanceerde oefeningen/tracks en wordt er veel informatie en ervaringen met de groep gedeeld.
De verschillende oefeningen laten je ervaren wat Hemi-Sync voor je kan betekenen op het gebied van je algehele gezondheid, zelfontwikkeling en het bereiken van diepere bewustzijnsstaten.
Workshop deelnemers ontvangen een kortingscoupon voor vervolgprogramma's.

Gateway Voyage   6-daags programma - Op locatie

Het eerste originele programma van Het Monroe Instituut. Gecreëerd door Robert Monroe zelf en sinds begin jaren '70 al door duizenden mensen gevolgd en door velen als een onvergetelijke ervaring geregistreerd.
Dit programma is opgezet om de basis technieken en principes voor mentale, emotionele en spirituele groei te herkennen, te oefenen en toe te passen.
Tijdens deze week reis je via F10 en F12 (bekend van de 2 daagse workshops) naar F15 en F21. 

Hoewel het een meerwaarde kan hebben om de Exploring Consciousness Workshop gedaan te hebben, is dit geen vereiste om de Gateway Voyage te kunnen volgen.

hemi-sync.com  een scala aan geluidsmateriaal

Op deze website kun je van allerlei materiaal aanschaffen (downloaden)
Voor eventueel advies kun je ons contacteren (monroeinstitutebnl@gmail.com)

Monroe Sound Science op een rijtje

In het Nederlandstalige gebied worden korte en lange programma's aangeboden, deze variëren van 1 tot 6 dagen en zijn op locatie of online te volgen.
Daarnaast worden er Monroe Community Meetings en Introductie-workshops gehouden.

Bekijk anders de kalender

(Geldt er een vereiste om een programma te kunnen volgen dan wordt dit bij de beschrijving van het betreffende programma vermeld.)

bottom of page