top of page

Introductie Workshop
Monroe Sound Science

Datum: 23 oktober 2022 van 10.00 -  13.00 uur
Locatie: Centrum De Roos, P.C. Hooftstraat 183, Amsterdam, https://www.roos.nl/
Max. groepsgrootte: 8 personen
Taal/Language: Nederlands (Dutch) | tweetalig Nederlands-Engels mogelijk (bilingual Dutch English optional)
Audio: Engels / English
Kosten/Costs:
35,- Euro


Trainer: Wouter Bosman
Contact: wwbosman@gmail.com

Vul het formulier in om je aan te melden.
Je ontvangt een bevestigingsmail met verdere informatie over het evenement en de betaling.

Omschrijving:

Misschien ben je bekend met de boeken van Robert Monroe, heb je wel eens van Hemi-Sync gehoord en wil je het nu zelf eens proberen? En ben je geïnteresseerd in meditatie, bewustzijn en het ontdekken van je Totale Zelf?
 

Tijdens deze workshop wordt veel informatie gegeven over Robert Monroe, het Monroe Instituut en hun audio-begeleidings-technologie.
Het Monroe Instituut werkt sinds 2021 met de nieuwe overkoepelende term Monroe Sound Science, om alle audio technologieën te benoemen, maar is bekend geworden met de Hemi-Sync technologie.

Er wordt uitgelegd hoe je de audiotechnologie in je dagelijks leven kunt gebruiken op het gebied van je gezondheid, persoonlijke groei en het bereiken van bewustzijnsverruimende ervaringen.
Je luistert zelf ook naar een aantal audio tracks van tussen de 30-60 minuten, zodat je het effect zelf kunt ervaren. Dit doe je met een koptelefoon op, zittend of liggend. Tot slot krijg je ook alle informatie mocht je na deze workshop verder willen met Monroe Sound Science en het Monroe Instituut.

Een bekend verhaal binnen het instituut gaat over een groep boeddhistische monniken die bij het Monroe Instituut op bezoek kwam om Hemi-Sync te proberen. Nadat zij geluisterd hadden waren ze vol verbazing: "Deze audio tracks brengen mensen binnen 15 minuten naar een meditatieve staat waar wij jaren voor hebben gemediteerd!"

Hemi-Sync is gebaseerd op het in de natuur voorkomende verschijnsel binaural beats. De audio signalen zorgen ervoor dat je sneller naar bepaalde (meditatieve) staten kunt gaan en daar vervolgens ook langer kunt blijven. Hemi-Sync is zo'n 45 jaar geleden ontwikkeld door Robert Monroe. 
Sinds die tijd heeft Hemi-Sync wereldwijd vele mensen geholpen en wordt het naast in de persoonlijke sfeer ook gebruikt op scholen, op de werkvloer, in praktijken, in ziekenhuizen en in de sportwereld.
Meer informatie over Monroe Sound Science en Hemi-Sync vind je hier.

 

bottom of page