top of page

Programma's - Waar begin ik?

Programma's voor de beginner op een rijtje.

In het Nederlandstalige worden korte en lange programma's aangeboden, deze variëren van 1 tot 6 dagen en zijn op locatie of online te volgen.
Verder worden er informatiebijeenkomsten (Monroe Community Meetings) en  introductieworkshops gehouden.

Bekijk de kalender.

(Geldt er een vereiste om een programma te kunnen volgen dan wordt dit bij de beschrijving van het betreffende programma vermeld.)

Monroe Online Excursion Workshop   2 daagse workshop - Online
 

Dit 2-daagse intensieve programma is een uitstekende manier om Hemi-Sync te ervaren als voorbereiding op het 6-daagse programma De Gateway Voyage.
Dit programma is de online variant van de Exploring Consciousness Workshop.
Gedurende 2 dagen luister je in een groep online naar op elkaar afgestemde oefeningen/tracks en leer je te werken met hemi-sync.
De variatie aan oefeningen laten je ervaren wat de audiotechnologie voor je kan betekenen op het gebied van gezondheid, zelfontwikkeling en bewustzijnsgroei. Verrijkt in de groepsdynamiek en meer gewaar van de verschillende bewustzijnstoestanden leer je deze ook gericht toe te passen.
Workshop deelnemers ontvangen een kortingscoupon  voor vervolgprogramma's.

free-meditation-yt.jpg

Exploring Consciousness   2 daagse workshop - Op locatie
 

Dit 2-daagse intensieve programma is een uitstekende manier om Hemi-Sync te ervaren zonder direct een 6-daags programma te volgen.
Gedurende 2 dagen luister je naar uitgebalanceerde oefeningen/tracks en wordt er veel informatie en ervaringen met de groep gedeeld.
De verschillende oefeningen laten je ervaren wat Hemi-Sync voor je kan betekenen op het gebied van je algehele gezondheid, zelfontwikkeling en het bereiken van diepere bewustzijnsstaten.
Workshop deelnemers ontvangen een kortingscoupon voor vervolgprogramma's.

Awakening   2 dagdelen workshop - Online en Op locatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Vereiste?

Gateway Voyage   6-daags programma - Op locatie

Het eerste originele programma van Het Monroe Instituut. Gecreëerd door Robert Monroe zelf en sinds begin jaren '70 al door duizenden mensen gevolgd en door velen als een onvergetelijke ervaring geregistreerd.
Dit programma is opgezet om de basis technieken en principes voor mentale, emotionele en spirituele groei te herkennen, te oefenen en toe te passen.
Tijdens deze week reis je via F10 en F12 (geoefend tijdens de 2 daagse workshops) naar F15 en F21. 

Hoewel het een meerwaarde kan hebben om de Exploring Consciousness Workshop gedaan te hebben, is dit geen vereiste om de Gateway Voyage te kunnen volgen. 

 

Lifeline   6-daags programma - Op locatie

 

Na de Gateway Voyage heb je de basis onder de knie om Lifeline te volgen.

In dit programma verkennen we nog hogere niveaus van bewustzijn, namelijk Focuslevels 23 tot 27.
In deze bewustzijnsstaten ben je verbonden met het leven na de dood.

Ook in dit zesdaags programma brengt de Hemi-Sync audiotechnologie jou naar deze diepgaande bewustzijnsstaten.

Lifeline is uniek en stimuleert je buitengewoon vermogen om op een veilige manier te reizen voorbij de dood en zelfs dienstbaar te zijn voor diegenen die reeds zijn overgegaan.

Lifeline is een onvergelijkbaar healingprogramma dat al meer dan 20 jaar gegeven wordt en al duizenden deelnemers een rijker leven heeft bezorgd.


Om dit programma te kunnen doen moet je de Gateway Voyage hebben gedaan.

Guidelines   6-daags programma - Op locatie

Guidelines is een vervolgopleiding na de Gateway Voyage en is vooral gericht op de ‘reis naar binnen’.

Opnieuw een uniek programma dat jou naar een van de meest diepgaande staten van bewustzijn brengt. 

De Guidelines werd nog (als tweede cursus na de Gateway Voyage) door Bob Monroe samengesteld.

Tijdens dit weekprogramma ontdek je hoe je jouw intuïtie kan aanspreken en uitdiepen, hoe je contact maakt met je Innerlijke Gids, je Totale Zelf.

Dit zesdaags programma is heel intens. 
Buiten lichamelijke ervaringen (BLE) zijn niet ongewoon.


Om dit programma te kunnen doen moet je de Gateway Voyage hebben gedaan.

Exploration 27   6-daags programma - Op locatie

Ontdek je Totale Zelf. Focus 27 is een zeer krachtige staat van bewustzijn die enorme mogelijkheden biedt om verbinding te maken met creativiteit, informatie en genezing op je zoektocht naar zelfkennis.

Het opent je voor de universele liefdesenergie die alle rust, vreugde en essentie van je ware zelf omvat.

Bob Monroe definieerde Focus 27 als het gebied buiten de grenzen van het leefsysteem van de Aarde. Exploration 27, (X27), neemt je mee op een baanbrekende reis naar een plek van onbeperkte creatie met behulp van Hemi-sync.

Ervaar onontgonnen gebieden van bewustzijn. Je verkenning brengt je verder dan het Park, dat je in eerdere Focus34 programma’s hebt verkend. We bezoeken vier bewustzijnsgebieden tot in detail, namelijk: het educatiecentrum, het planningscentrum, het genezings- en verjongingscentrum en het coördinatiecentrum.

Wees niet verbaasd als je ook verbinding maakt met niet-fysieke intelligenties. Dit is gebruikelijk wanneer je Focus 27 gebruikt als springplank voor een bezoek aan Focus 34 en Focus 35.


Om dit programma te kunnen doen moet je de Gateway Voyage en de Lifeline hebben gedaan.

bottom of page