top of page

Monroe Online Excursion Workshop

Datum: 23 & 24 maart van 9.00 - ±17.30 uur CET
 

Online workshop via Zoom (2 - 10 deelnemers).

Deze workshop volg je volledig thuis vanuit je luie stoel. Je wordt door verschillende bewustzijnstoestanden geleid en je leert dit toepassen in je dagelijkse leven.

Je ervaart hoe je je optimaal kunt ontspannen, je energie op peil te houden en hoe je de bewustzijnstoestanden makkelijk kunt bereiken. De resultaten hebben een heilzame invloed op de algehele conditie en het immuniteitssysteem.


Kosten online deelname:  € 295, schrijf je je vóór 14 febr. in dan betaal je slechts € 260. Je bent ingeschreven als de betaling ontvangen is.
Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat & waardebon t.w.v.

$ 200 voor toekomstige workshops.

Trainer: Leidi Haaijer (Nederlands / English)

Contact: hemisyncnederland@gmail.com

Vul het formulier hiernaast in om je aan te melden.
Je ontvangt een bevestigingsmail van de trainers met verdere informatie over betaling en verdere voorbereiding van de workshop (manual, online kennismaking en verloop vh weekend).

 

Meer over de Monroe Online Excursion Workshop (MOEW)

De Monroe Online Excursion Workshop is speciaal ontwikkeld om meer van je Totale Zelf met aanwezige vaardigheden te ontdekken en toe te passen, zoals contact maken met je creatieve intelligentie, manieren om problemen op te lossen, het bevorderen van diepe ontspanning en meditatie, het verminderen van stress, het verbeteren van je intuïtieve vermogens, etc.

Speciale geluidsbewerking (Monroe Sound Science)
 zorgt ervoor dat je hersenhelften meer coherent samenwerken en middels verschillende oefeningen leer je hoe je verschillende staten van bewustzijn herkent, ervaart en kunt vasthouden; zoals bijv. de toestand van 'Mind awake / Body asleep' (een alerte geest in een diep ontspannen lichaam) oftewel 'Focus 10', en 'Focus 12', de toestand van een verruimd bewustzijn.
Robert Monroe bedacht de term Focus levels om verschillende bewustzijnstoestanden die hij onderscheidde te benoemen.

Je luistert via een koptelefoon naar zo'n 5-6 tracks per dag, zittend of liggend. De meeste tracks bevatten verbale begeleiding (Engels) met een gerichte oefening, maar er is ook ruimte om zelf op onderzoek uit te gaan. Ook maak je kennis met Metamusic; muziek met speciaal gemixte frequenties.


Het komt vaak voor dat deelnemers belangrijke persoonlijke inzichten hebben tijdens het weekend.

bottom of page